Δεκαήμερο σεμινάριο με χορογραφία για την παράσταση της σχολής (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 18-19-20 Μαΐου) με την Ερμίρα Γκόρο!

Η Ερμίρα Γκόρο είναι μια καλλιτέχνις κίνησης και χοροθεάτρου, που βρίσκεται πάντοτε σε μια αναζήτηση νέων μορφών έρευνας και επικοινωνίας των ιδεών της.
Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στη συνέχεια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ως υπότροφος του Ιδρύματος Υποτροφιών Αδελφών Πράτσικα και του Ιδρύματος Kρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Στην Νέα Υόρκη επικεντρώθηκε στην έρευνα της ερμηνείας, της σύνθεσης του αυτοσχεδιασμού και της κίνησης, συνεργάστηκε με διεθνείς ομάδες χορού και δημιούργησε τις πρώτες της χορογραφίες.
Ως χορογράφος, έχει παρουσιάσει έργο της, μεταξύ άλλων, στην Judson Church, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος – Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού», στο Joyce SoHo, στο Θέατρο Χώρα, στο Θέατρο Σημείο, στο PS 122, στο Danspace Project, στο Galapagos Art Space, στο Σύγχρονο Θέατρο, στο Μουσείο Μπενάκη, στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

ermira.jpg