Πέρασμα....

Το Πέρασμα των 77 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής…Το Πέρασμα της ιδρύτριάς της, Ραλλούς Μάνου, στην αιωνιότητα…Το Πέρασμα της πνευματικής της κληρονομιάς σε Εμάς, τους τότε νέους, και από εμάς στους Τωρινούς…

 

65 ΧΡΟΝΙΑ...

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί φέτος για τρίτη φορά τις παραστάσεις της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής «Ραλλού Μάνου» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της σχολής για τα 65 χρόνια από την ίδρυσή της, την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28, & την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 21:00.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ…

Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα μπορούσαμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα χαράς,

ικανοποίησης και ανακούφισης που όλοι μας νιώσαμε, όταν η φετινή χρονιά άρχισε σε ένα χώρο που πάντα επιθυμούσαμε και ονειρευόμασταν να στεγάσουμε το Σχολείο μας, το Σπίτι μας.

"ΔΕΝ"

Σε μία εποχή που το αρνητικό μόριο "Δεν" έχει πάρει τόσο πρωταγωνιστική θέση στο καθημερινό μας λεξιλόγιο σε φράσεις όπως "δεν αντέχω, δεν έχω, δεν θέλω, δεν ξέρω τι με περιμένει, δεν έχω σε τίποτα να ελπίζω..."

"ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΙΙ "

Ένα χαριτωμένο αντικείμενο στο καλάθι με τα καρύδια. Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Ένα παραμύθι που παίρνει ζωή. Ένα σημαντικό μουσικό έργο. Μια τυπική μέρα σε μια κεντρική πλατεία. Ένας μικροπωλητής με κληρονομικό χάρισμα,που διαλέγει δύο νεαρούς μαθητές και τους παρασύρει σ'ένα φανταστικό ταξίδι με αλλοπρόσαλλους προορισμούς. Από τη μια άκρη της γης στην άλλα μ'ένα πήδημα..

"Χορεύειν... γενικώς"

Please reload